Kennismaken

De orthopedagoog van Praktijk DIDAQT, Krijn van Sparrentak, heeft een ruime ervaring op het gebied van diagnostiek en heeft goede contacten in het onderwijs.  Persoonlijk contact staat centraal. De praktijk richt zich op de regio Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant.  DIDAQT is één van de weinige praktijken in Nederland die ook een test afnemen op locatie!

Even kennismaken…..

Mijn naam is Krijn van Sparrentak. Ik ben in 2000 afgestudeerd als orthopedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met als specialisatie leerproblemen. 

De afgelopen jaren was ik werkzaam als orthopedagoog voor de ALBERO-scholengroep, 26 basisscholen in Zuid- en Noord-Beveland. Vanuit mijn praktijk werkte ik op projectbasis ook als orthopedagoog voor RPCZ/ONL (dyslexieonderzoek), voor de ONZE WIJS basisscholen op Walcheren (diagnostiek bij leerproblemen) en voor de PRISMA-scholen op Zuid-Beveland (diagnostiek).

Door mijn ruime onderwijservaring kunt u na aanmelding bij Praktijk DIDAQT praktische adviezen verwachten. 

Momenteel krijg ik vooral vragen over intelligentie, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Vragen van ouders die vermoeden dat hun kind aan het onderpresteren is, of duidelijk willen hebben waarom hun kind vastloopt op school. Vragen van gemeentes voor het afnemen van IQ-tests bij volwassenen die zoeken naar passend werk. Ook volwassenen die voor werk of studie zicht willen hebben op hun capaciteiten doen een beroep op mijn praktijk. 

Mijn drive is om mensen verder te kunnen helpen in hun ontwikkeling. U bent bij mij geen nummer. Persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Als ik u verder kan helpen, op welke manier dan ook, is mijn missie geslaagd!

In de week van de hoogbegaafdheid organiseer ik jaarlijks een activiteit. Meestal in de vorm van een telefonisch spreekuur of een interessante korting voor volwassenen, die zich tijdens deze week aanmelden voor een IQ-test.

Sinds 2020 ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid. Daar vindt u ook andere deskundigen in uw regio op het gebied van begaafdheid en hoogbegaafdheid.

Mijn praktijk bevindt zich vlakbij het centrum van Goes, met voldoende parkeerruimte voor de deur, op loopafstand van het station. Het afnemen van een test kan in mijn praktijk, maar ook bij u op locatie. Geen lange wachttijden bij DIDAQT, of onnodige reistijd, maar een aanbod op maat! 

 

orthopedagoog Goes

 

 

Het logo van mijn praktijk is gericht op beweging en ontwikkeling,
met een stuiterend balletje………..  van de i naar de q.