Tarieven

DIDAQT hanteert scherpe tarieven voor onderzoek naar intelligentie en bij vermoeden van hoogbegaafdheid. Genoemde tarieven zijn all-in prijzen en gelden voor de regio Zuidwest Nederland. 

Onderzoek naar intelligentie bij kinderen: € 450,-
Onderzoek bij vermoeden van hoogbegaafdheid: € 650,-
Onderzoek bij vermoeden van leerproblemen en hoogbegaafdheid: € 750,-

IQ-test volwassenen:  € 350,- 

  • U kunt in de maanden januari en februari 2021 bij aanmelding voor een IQ-test volwassenen ook gebruik maken van een aanvullende persoonlijkheidstest, zonder extra kosten!

Speciaal tarief: tijdens de week van de hoogbegaafdheid 10% korting bij aanmelding voor IQ test volwassenen. Alleen in deze week voor een all-in prijs van € 315,-.  Zie voor meer info: www.weekvandehoogbegaafdheid.nl 

 

Toelichting op de tarieven:

Voor de regio Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De tarieven zijn gebaseerd op een volledig onderzoekstraject: aanmelding, telefonisch intakegesprek,  na kennismaking  afname van de test gedurende een dagdeel, toezending van het eindverslag en een mondelinge toelichting op de resultaten. Het toelichtende gesprek gebeurt bij volwassenen telefonisch. Bij kinderen wordt dit gesprek meestal gepland op de school van het kind. Bij aanmeldingen voor de regio Amsterdam en Utrecht kan een reiskostenvergoeding worden gevraagd.

Oriënterend gesprek: Wanneer het gesprek plaatsvindt op mijn praktijk is het gesprek vrijblijvend en zonder kosten. Ook een telefonisch contact, of een telefonisch advies is vrijblijvend en zonder kosten.

Als er na een onderzoekstraject behoefte is aan vervolggesprekken wordt een uurtarief van € 65,- in rekening gebracht, alsmede eventuele reiskosten.