Orthopedagoog Zuid-West Nederland

Als u op zoek bent naar een orthopedagoog in Zuid-West Nederland bent u bij Praktijk DIDAQT aan het juiste adres.  Praktijk DIDAQT heeft zich gespecialiseerd in onderzoek en advies bij vermoeden van begaafdheid en hoogbegaafdheid. Ook volwassenen kunnen bij DIDAQT terecht voor het afnemen van een betrouwbare IQ-test. Dit kan in de praktijk in Goes, maar ook bij u op locatie.

Persoonlijke aandacht, korte heldere lijnen, deskundig onderzoek en praktische adviezen…. Dat zijn de kernthema’s van DIDAQT. Geen lange wachtlijsten: al direct bij aanmelding plannen we een datum in voor onderzoek.

De orthopedagoog van DIDAQT heeft een ruime ervaring in de regio en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid.

Kinderen

Wanneer kinderen op school niet voldoende uitdaging ervaren kunnen ze het plezier in school kwijtraken en gaan onderpresteren. Veel hoogbegaafde kinderen worden niet voldoende herkend door hun omgeving. Door onvoldoende zicht op hun mogelijkheden voelen ze zich niet begrepen en gaan zich sterk aanpassen, of ontwikkelen een negatief zelfbeeld. Onderzoek naar hoogbegaafdheid geeft u en de school handvatten voor een goede begeleiding. Een IQ-test is altijd onderdeel van onderzoek naar hoogbegaafdheid. U kunt er ook voor kiezen om te starten met een IQ-test, en afhankelijk van de resultaten breder onderzoek te laten doen. 

Volwassenen

Ook volwassenen kunnen zich aan melden bij DIDAQT met vragen over hun intelligentie.  Dit kan handig zijn bij een studiekeuze, of bij het zoeken naar een nieuwe baan. De test wordt afgenomen in de praktijk in Goes, maar kan ook bij u op locatie. Er wordt gebruik gemaakt van de WAIS-IV-NL, de meest betrouwbare IQ-test voor volwassenen. De WAIS-V-NL meet de algemene intelligentie, het IQ, van jongvolwassenen en volwassenen van 16 tot 84 jaar en duurt 2 tot 3 uur. Persoonlijk contact, werken in een ontspannen sfeer staat bij DIDAQT centraal.

Orthopedagoog op locatie

Praktijk DIDAQT is er voor u in de regio Zuid-West Nederland. Onderzoek bij u op locatie, of in de praktijk in Goes.