Reviews

We hebben dit traject als warm en fijn ervaren. Er is zowel vanuit methodiek als vanuit mensbeeld naar ons kind gekeken, dat is een hele fijne communicatie. We zijn blij dat we dit hebben gedaan!
Eindhoven, juni 2022

Onze zoon vond het leuk om de opdrachten te maken en voelde zich helemaal op zijn gemak. Heel fijn dat de terugkoppeling zo snel kon plaatsvinden!
Steenbergen, april 2022

Naast de fijne en ongedwongen sfeer vond ik met name het persoonlijke contact en het met momenten doorvragen om de context goed te begrijpen erg prettig. Ik heb de rapportage er nog veelvuldig bij gepakt in alledaagse situaties. Hartelijk dank!
Goes, september 2022

Het traject heeft er zeker aan bijgedragen dat er op school beter zicht is op wat onze zoon nodig heeft. Voor ons zijn er geen grote verrassingen uit het onderzoek naar voren gekomen. Wel voelt onze zoon zich nu gezien op school en dat heeft een positieve invloed.
Middelburg, oktober 2022

Je professionele benadering waarderen we zeer! Het contact verliep prima en de afhandeling ook. We houden contact indien we je expertise weer nodig hebben.
Lisse, november 2022

Inzichten die ik heb opgedaan naar aanleiding van het onderzoek hebben mij behoorlijk geholpen, zowel zakelijk als privé.  Ik vond het meer dan de moeite waard!
Culemborg/ april 2022