Voor vragen over intelligentie bij volwassenen

Bent u als volwassene benieuwd naar uw capaciteiten? Wilt u uw intelligentie laten testen en zicht krijgen op uw kwaliteiten? Bij praktijk DIDAQT kunt u een betrouwbare IQ-test uit laten voeren door een erkend orthopedagoog met ruime ervaring. Voor de test wordt gebruik gemaakt van de WAIS-IV.  Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een persoonlijkheidstest, waardoor u nog beter in beeld krijgt wat uw kwaliteiten zijn.

De WAIS-IV is de meest gebruikte IQ-test voor volwassenen en jongvolwassenen vanaf 16 jaar.  De test duurt ongeveer 2 ½ uur. U krijgt 15 verschillende subtests aangeboden, die ieder een ander aspect van de intelligentie meten. De test geeft u inzicht in onder andere abstract kunnen redeneren, probleemoplossend vermogen, ruimtelijk en sociaal begrip en verwerkingssnelheid. De test wordt voornamelijk uitgevoerd op I-pad, afgewisseld met enkele mondelinge taken.

U kunt de test uitbreiden met een persoonlijkheidsvragenlijst. Dit geeft een nog completer beeld van uw mogelijkheden. Deze vragenlijst krijgt u digitaal toegestuurd voor aanvang van de IQ-test.

Samen met u komen we tot een optimaal resultaat. Er wordt bij DIDAQT ruim de tijd genomen om zicht te krijgen op uw vragen en kennis te maken, zodat u in een vertrouwde sfeer kunt starten met het onderzoek. Wilt u halverwege het onderzoek pauzeren? Of heeft u andere vragen? Dan proberen we daar zo goed mogelijk op aan te sluiten! Alle onderdelen van de test worden eerst samen met u besproken en voorgedaan.

Het onderzoek vindt plaats in mijn praktijk in Goes, of bij u op locatie. De praktijk ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum en er is voldoende parkeergelegenheid.

Praktijk DIDAQT hanteert scherpe tarieven. Zie daarvoor de pagina Tarieven.

Waarom kiezen voor praktijk DIDAQT?

  • Onderzoek door een erkend orthopedagoog met ruime ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Test in een vertrouwde, ontspannen situatie
  • Werken op I-pad
  • Mogelijkheid voor het afnemen van een test op locatie
  • Geen lange wachtlijsten

 

Orthopedagoog in uw regio

Woont u in de regio Zuid-West Nederland? Dan kunt u zich aanmelden bij Praktijk DIDAQT. Zeeland (bijv. Middelburg, Vlissingen en Terneuzen), Noord-Brabant (Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, enz.) en Zuid-Holland  (zoals Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Capelle aan den IJssel) horen tot het werkgebied van de praktijk. 

Neem gerust vrijblijvend contact op! Zie hiervoor de aanmeldpagina. Ook bereikbaar via WhatsApp.

 

drs. Krijn van Sparrentak
orthopedagoog