Voor vragen over intelligentie bij volwassenen

Bent u als volwassene benieuwd naar uw capaciteiten? Wilt u uw intelligentie laten testen en zicht krijgen op uw kwaliteiten? Bij praktijk DIDAQT kunt u een betrouwbare IQ-test uit laten voeren door een erkend orthopedagoog met ruime ervaring. Voor de test wordt gebruik gemaakt van de WAIS-IV.  Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een persoonlijkheidstest, waardoor u nog beter in beeld krijgt wat uw kwaliteiten zijn.

De WAIS-IV is de meest gebruikte IQ-test voor volwassenen en jongvolwassenen vanaf 16 jaar.  De test duurt ongeveer 2 ½ uur. U krijgt 15 verschillende subtests aangeboden, die ieder een ander aspect van de intelligentie meten. De test geeft u inzicht in onder andere abstract kunnen redeneren, probleemoplossend vermogen, ruimtelijk en sociaal begrip en verwerkingssnelheid. De test wordt voornamelijk uitgevoerd op I-pad, afgewisseld met enkele mondelinge taken. U kunt bij DIDAQT gebruik maken van de mogelijkheid om ook een persoonlijkheidstest uit te laten voeren. Dit geeft een nog completer beeld. Deze test krijgt u digitaal toegestuurd voor aanvang van de IQ-test.

Samen met u komen we tot een optimaal resultaat. Er wordt bij DIDAQT ruim de tijd genomen om zicht te krijgen op uw vragen en kennis te maken, zodat u in een vertrouwde sfeer kunt starten met het onderzoek. Wilt u halverwege het onderzoek pauzeren? Of heeft u andere vragen? Dan proberen we daar zo goed mogelijk op aan te sluiten! Alle onderdelen van de test worden eerst samen met u besproken en voorgedaan.

Het onderzoek vindt plaats in mijn praktijk in Goes, of bij u op locatie. De praktijk ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum en er is voldoende parkeergelegenheid.

Praktijk DIDAQT hanteert zeer scherpe all-in prijzen. Zie daarvoor de pagina Tarieven.

Waarom kiezen voor praktijk DIDAQT?

  • Onderzoek door erkend orthopedagoog met ruime ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Test in een vertrouwde, ontspannen situatie
  • Werken op I-pad
  • Mogelijkheid voor onderzoek op locatie
  • Geen lange wachtlijsten

 

Orthopedagoog in uw regio

Woont u in de regio Zuid-West Nederland? Dan kunt u zich aanmelden bij Praktijk DIDAQT. Zeeland (bijv. Middelburg, Vlissingen en Terneuzen), Noord-Brabant (Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch enz.) en Zuid-Holland  (zoals Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Capelle aan den IJssel) horen tot het werkgebied van de praktijk. Voor aanmeldingen in de provincie Noord-Holland (regio Amsterdam) of Utrecht worden reiskosten in rekening gebracht.

Neem gerust vrijblijvend contact op! Zie hiervoor de aanmeldpagina. Ook bereikbaar via WhatsApp.

 

drs. Krijn van Sparrentak
orthopedagoog