Orthopedagoog Den Haag

Onderzoek door een orthopedagoog met ruime ervaring, geregistreerd bij het Kwaliteitsinstituut Hoogbegaafdheid en lid van het NVO. Geen lange wachttijden. Persoonlijke benadering. Het belang van uw kind staat centraal. Onderzoek kan worden uitgevoerd op de school van uw kind in Den Haag, maar ook in praktijk in Goes.

Ook voor een IQ-test bij volwassenen kunt u terecht bij DIDAQT! 

IQ-test Den Haag 

Een IQ-test voor kinderen geeft u altijd geeft u een goed en objectief beeld van het functioneren van uw kind, met aanknopingspunten voor een goede begeleiding op school. Voor het aanmelden van een test in Den Haag zijn er geen lange wachttijden. De test kan worden uitgevoerd op de school van uw kind, of in de praktijk. Een intelligentietest duurt ongeveer 3 uur en is heel afwisselend. Waar mogelijk wordt er gewerkt met een I-pad. U ontvangt een uitgebreid verslag, en we plannen daarna een adviesgesprek in.

Volwassenen

Woont u in de regio Den Haag? Dan kunt u als volwassene bij DIDAQT ook een IQ-test laten uitvoeren. Dit kan bij u thuis, op kantoor, of in de praktijk in Goes. Er wordt gebruik gemaakt van de WAIS-V, de meest betrouwbare intelligentietest voor volwassenen. De test duurt ongeveer 2 ½ uur. We nemen voldoende tijd om kennis te maken, zodat u kunt werken in een ontspannen sfeer. U krijgt na afloop een uitgebreid verslag.

Hoogbegaafd kind Den Haag

Onderzoek naar begaafdheid of hoogbegaafdheid kan veel problemen op school voorkomen. Wanneer deze kinderen op school niet voldoende uitdaging ervaren is er een gevaar dat ze het plezier in het naar school gaan kwijtraken en gaan onderpresteren. Onderzoek door DIDAQT kan worden uitgevoerd op de school van uw kind, in de regio Den Haag. U kunt er ook voor kiezen om in de praktijk in Goes een test af te laten nemen en het adviesgesprek in Den Haag te plannen.  De praktijk heeft een comfortabele wachtruimte waar u gebruik van kunt maken.

Onderpresteren  

Al bij aanvang van de schoolperiode kunnen kinderen met hoogbegaafdheid een terugval laten zien in hun gedrag en gaan onderpresteren. Ze merken dat ze anders denken en missen het contact met hun leeftijdgenoten. Doordat ze het liefst zo willen zijn zoals andere kinderen doen ze hun best om niet op te vallen. Door vroege signalering worden deze problemen voorkomen.