Bij aanmelding

Direct na aanmelding spreken we een datum af waarop het onderzoek kan worden ingepland. Bij DIDAQT zijn er geen lange wachtlijsten. Voor de test wordt gebruik gemaakt van de WAIS-IV.  Persoonlijke benadering met individuele aandacht voor de beste resultaten!

U krijgt goed in beeld wat uw capaciteiten zijn. Samen met u komen we tot een optimaal resultaat. Er wordt bij DIDAQT ruim de tijd genomen om zicht te krijgen op uw vragen en kennis te maken, zodat u in een vertrouwde sfeer kunt starten met het onderzoek. Wilt u halverwege het onderzoek pauzeren? Of heeft u andere vragen? Dan proberen we daar zo goed mogelijk op aan te sluiten! Alle onderdelen van de test worden eerst samen met u besproken en voorgedaan.

Na aanmelding ontvangt u een intakeformulier, waarop u uw gegevens en uw vragen kunt noteren. Op de dag van het onderzoek starten we eerst met een kennismakingsgesprek. Het programma wordt verder in overleg met u samengesteld. Nadat de testresultaten zijn geanalyseerd ontvangt u een uitgebreid verslag en hebben we een toelichtend gesprek. Meestal gebeurt dit telefonisch. 

Het onderzoek vindt plaats in de praktijk in Goes, of bij u op locatie. 

IQ-test afnemen in Goes:

De praktijk ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum en er is voldoende parkeergelegenheid. Wanneer u met het openbaar vervoer komt is het 10 minuten lopen vanaf het station. Er wordt gewerkt in een ruime, prettige praktijkruimte. Eventueel kan er gebruik worden gemaakt van een wachtruimte, met bureau en internetverbinding. We plannen voor u een volledig dagdeel in, zodat u ruim de tijd kunt nemen om tijdens de pauze een wandeling te maken naar het centrum, of door het nabijgelegen park. U kunt zelf aangeven wat u prettig vindt.

IQ-test afnemen op locatie:

U kunt er ook voor kiezen om de test af te laten nemen bij u op locatie, thuis of op kantoor. In dat geval komt DIDAQT naar u toe om te werken in uw vertrouwde omgeving. Voorwaarde daarbij is dat u wel een goede ruime werkplek heeft met voldoende ventilatie en dat u tijdens het afnemen van de test niet kan worden gestoord. Voor deze optie worden er reiskosten in rekening gebracht.